Derrota in extremis a casa per al CTT Badalona

  0
  CTT Badalona.jpg

  Amb un 3-4, davant el Sant Jordi d'Eivissa, els badalonins perillen amb la permanència a la Primera, ja que disposen només de dues jornades per aconseguir-la.

  El Club Tennis Taula Badalona va estar molt a prop de sumar una victòria que l'hagués acostat molt a la permanència, davant d'un rival dur en hores baixes, el CTT Sant Jordi, que compta amb un dels millors jugadors de la categoria, com és Francisco Ramírez.

   

  Així doncs, les opcions dels badalonins passaven per vèncer als altres quatre trobades o bé aconseguir-ne tres i els dobles, objectiu que va estar a tocar.

   

  L'infantil Adrià Fernàndez, que dubtava a la categoria, va sumar el primer punt davant el tercer jugador visitant, el jove E. López. Tot i perdre el primer joc, el jove talent badaloní va saber capgirar al marcador i vèncer sense problemes.

   

  Els blaus es col·locarien amb un marcador molt favorable al vèncer Serra al seu segon jugador, Martínez, per un ajustat 3 a 2 que donava esperances als locals.

   

  Ramírez no donava opcions a Sànchez i escurçava distàncies, mentre que en el quart punt de la trobada, Fernàndez estava a punt de donar la sorpresa i disposava de tres pilotes de partit davant Martínez, que ben bé haurien certificat la victòria del Badalona. Però els nervis li van jugar una mala passada al jove badaloní, que no podia materialitzar el triomf i tornava a donar opcions als eivissencs.

   

  Sànchez derrotava a López sense dificultats i Ramírez feia el mateix davant Serra. 3 a 3 al general i era el torn dels dobles. La parella balear va començar amb un seguit d'errors no forçats que van aprofitar els blaus per avançar-se en el primer joc, però posteriorment es van afinar i Ramírez va portar el ritme del partit sense donar opcions als locals.