Blanca Gonzalez, quarta als Campionats d’Espanya Júnior de pista coberta

0
    28

11/03/2015 – L'atleta badalonina va ser capaç de baixar la seva marca a 2:16.49 a les semifinals i a 2:15.02 a la final dels 800 metres lliure.

Després de barallar-se amb la única marca sobre els 2:18 des de fa dos anys, Blanca Gonzalez, de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, va ser capaç el passat cap de setmana de baixar a 2:16.49 a les semifinals i a 2:15.02 a la final dels 800 metres lliure dels Campionats d'Espanya de pista coberta Júnior, que es va celebrar a València.

Aquest any la badalonina ha superat el problema que tenia de quedar-se sense forces al segon gir de 400 metres i amb unes darreres voltes molt ràpides va aconseguir una marca envejable. A les dues carreres va sortir al màxim. A les semifinals, perquè tenia que guanyar si volia assegurar el pas a la final, ja que la primera semifinal va ser molt ràpida. I a la final, perquè aspirava a tot i el grup de davant va sortir sense especular.

Destacar que la guanyadora d'aquesta prova va realitzar el quart millor temps de la història, però Blanca Gonzalez hagués guanyat les darreres 26 edicions del campionat amb el seu temps d'enguany.