Derrota per la mínima a Vila-real (1-0)

0
    47

7/12/2013 – Un solitari gol de Nahuel a l’inici de la segona part va condemnar el CF Badalona al camp del  Vila-real  B (1-0). Els de Piti Belmonte van tornar a oferir un bon nivell d’intensitat i de lluita davant del filial groc i en algunes fases van dominar disposant d'ocasions, però un cop més van acusar la falta de gol. Una mancança que els escapulats venen arrossegant  tot el curs i que en aquest partit es va veure agreujada per l’absència per lesió del davanter Abraham, baixa per un trencament al bíceps femoral. La setmana que ve contra l'Huracán al camp del Centenari l'equip badaloní està obligat a reaccionar.

El Badalona, amb la novetat de Moha en l’onze inicial en la banda dreta de l’atac, va arrencar el matx amb empenta i en els primers cinc minuts de joc va tenir dos ocasions per obrir el marcador.  La primera amb un fort xut de Lázaro des de lluny, que el porter Aitor va desviar a córner. I la segona en el posterior servei de cantonada, on Maestre, de cap, va fer lluir de nou el porter del Vila-real B. Els locals, però, no es van arronsar i van començar a tocar la pilota i a dominar el joc, avisant  amb un una rematada de Juanto i un cop de cap de Nahuel.  La major possessió del Vila-real B, però, no es va traduir en més ocasions clares de gol, amb el Badalona defensant-se amb ordre i assentant-se poc a poc en el terreny de joc. Un conjunt escapulat que abans del descans, al minut 40, va tornar a tenir una bona ocasió per marcar, amb un  cop de cap de Moha.

El bon primer temps del Badalona, però, va rebre un revés en els primers compassos de la represa, amb l’1-0 només començar. Cámara va arribar fins a la línia de fons i va centrar perquè Nahuel, a pler, rematés al fons de la xarxa. El Vila-real, poc després, va poder fer el 2-0, amb un contracop en què Nahuel es va quedar sol davant Marcos. El porter escapulat, però, va solventar l’u contra u.  Pel Badalona Castillo, en una jugada d’estratègia, va poder empatar, però entre el porter Aitor i el travesser ho van impedir.  Piti Belmonte va fer entrar Joaquín i Lolo per buscar més creació de joc al mig del camp i el Badalona va buscar el gol amb afany però sense generar accions clares de perill. Va faltar més encert en els metres finals i els escapulats no van poder evitar la vuitena derrota del curs.

FITXA TÈCNICA:

Vila-real B (1): Aitor Fernández, Blázquez, Pablo Íñiguez, Diego Jiménez, Fran,  Sergio, Pepe Palau (José Ángel, 80’), Nahuel (Toño, 76’), Moi, Juan Cámara (Edison Flores, 67’) i Juanto.

CF Badalona (0): Marcos, Cárdenas (Ferrón, 76’), Bermudo, Joan Castillo, Robert Costa, Sergio Maestre, Sergio Gómez, Neeskens, Enric Gallego, Lázaro (Joaquín, 59’) i Moha (Lolo, 59’).

Gols:  1-0 Nahuel (49’)

Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo. Va ensenyar targeta groga a Sergio, del Vilarreal B, i a Joan Castillo, Sergio Gómez i Joaquín, del CF Badalona.