Maldonado: “Tenim jugadors capaços de passar del cel a l’infern i a l’inrevés”

  0
  54
  1314_VAL_JOV (4).jpg

  07/12/2013
  El tècnic verd-i-negre es felicita per la victòria però reconeix que la irregularitat de l'equip és una característica dels jugadors de la plantilla

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, s'ha mostrat content després de la victòria del seu equip contra el Valladolid, i ha intentat explicar les metamorfosis que de tant en tant pateix l'equip. 

  El tècnic verd-i-negre ha dit als micròfons de RàdioB, que vol quedar-se "amb els 2 primers quarts en els que hem tingut al rival KO i amb la capacitat de reacció de l'equip per entrar a un final al que cada cop estem més acostumats". 

  Tot i això, l'adrianenc no ha deixat passar per alt que la discontinuïtat, és l'assignatura pendent de l'equip. "La caracterísitca dels equips joves és la irregularitat", apunta Maldonado que recorda que "els jugadors que havien ficat 4 triples al principi són els que després no en ficaven cap". 
  "Tant per allò bo com per allò dolent tenim molts jugadors capaços de passar del cel a l'infern i a l'inrevés", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  El tècnic ha destacat el bon partit de Vives, Ventura i Miralles, jugadors que "han estat molt ficats" i creu que "arribar a un final igualat, era situació ja coneguda per nosaltres, i ens ha ajudat". "Això ens ha de donar ànims per seguir creixent", ha indicat Maldonado que està convençut de que "arribaran partits que no es resoldran al tram final".

  Per últim també ha tingut paraules per Vives, que després d'estar molt desencertat en l'últim partit "ho ha seguit intentant i ha entès la manera de jugar a l'últim quart, jugant-se tirs i rebent faltes".