Derrotats amb dignitat (88 a 77)

0
    32

06/01/2013
    La Penya cau al camp del líder tot i estar concentrada i mantenir-se en el partit els 40 minuts

El Fiatc Joventut ha perdut a la pista del Real Madrid, el líder de la lliga que només ha perdut un partit dels últims 41 que ha jugat a casa, amb dignitat i intentant competir fins el final.
    Aquest era el repte dels verd-i-negres, que lluny de pensar en tornar amb una victòria de Madrid, volien oferir una imatge diferent a la de Vitòria, Bilbao, València i Gran Canària.

Amb aquest plantejament, els verd-i-negres han jugat un partit constant, tant quan perdien de 16 com quan s'han acostat a 4 punts, que no els ha servit per la victòria, però si per millorar la imatge i tornar a Badalona creient amb el treball que es fa.

La intensitat de la Penya des del salt inicial, ha fet que el Madrid tingués un partit travat. Tot i el poc encert inicial dels verd-i-negres, els blancs no anotaven amb facilitat excepte Rudy, que de forma relaxada, ha anotat i generat pels companys al primer quart (16 a 15).

Els de Maldonado havien aconseguit igualar el nivell físic que el tècnic demanava per competir, fins que han entrat a pista Suàrez i Reyes i han tornat a donar un plus al Madrid.
    Amb això, i l'encert exterior -4 triples en el quart- els locals han marxat a la mitja part amb una diferència perillosa (41 a 29).

A la represa, la Penya no s'ha deixat intimidar pel marcador i ha continuat fent el seu partit, jugada a jugada, defensa a defensa. Així, tot i que el Madrid ha encadenat una sèrie de defenses bones (53 a 37), la Penya no s'ha deixat anar i ha seguit treballant fins que l'encert de Fisher i Ehambe, i la intensitat de Gaffney i Ventura, ha etzibat un 0 a 12 que ha encès les alarmes del Palacio (53 a 49).

El temps mort obligat de Laso ha tingut una resposta immediata, i Draper ha agafat el testimoni ofensiu per tornar a posar les coses al seu lloc (58 a 49).
    De nou la Penya ha aturat el cop amb l'encert de Fisher però el final de quart ha refredat la situació i el Madrid ha tornat a pista amb la sang freda necessària per decidir.
    El 0 a 6 inicial, i la bona gestió de les faltes rebudes, han mantingut la diferència del blancs, tot i dos triples finals d'Oliver.