Derrotes contundents en la represa

0
    19

12/1/2015.- 3 dels 4 equips badalonins han perdut en el retorn a la competició. Només guanya la Minguella el derbi amb el Natzaret.

El primer derbi de l’any, per la Minguella

La competició tornava a Copa amb el derbi entre Natzaret i Minguella, després de l’aturada nadalenca.

El Sant Andreu va començar el partit dominant i aprofitant que la Minguella tenia jugadors joves a pista per acabar el primer parcial per davant (13-10).

Els blaus van jugar el derbi amb baixes importants al joc interior (Orlando lesionat, Navarro amb molèsties, Guerra i Castaño amb només un entrenament aquesta setmana).

Després d’un primer quart sense intensitat, el Natzaret va aconseguir els primers avantatges gràcies a l’encert fins el 21-13. Però quan pitjor estaven els blaus van apostar per una defensa en zona que els va donar resultats.

Les pèrdues de pilota i el desencert exterior local van fer que la Minguella li donés la volta al marcador amb un parcial de 5-13 amb Àlvar González i Nil Ibáñez a pista.

El resultat al descans és d’empat a 26 però amb sensacions molt diferents: el Natzaret de perdonar sense trencar el partit, la Minguella de remuntada i creure en la victòria.

A la represa, el 0-7 de sortida marca el partit. La Minguella va marxar de 10 punts i el Natzaret va abaixar els braços i la dinàmica de l’equip feia impossible la remuntada.

A l’últim quart, els blaus van jugar a plaer, augmentant l’avantatge fins els 25 punts. Al final 46-71.

La Minguella rep dissabte a les 19.15h l’Esparreguera amb la intenció de millorar el joc de la primera meitat.

El Natzaret segueix amb els problemes en atac i una vegada més no va arribar als 50 punts. L’equip necessita passar pagina i començar de zero per poder competir la setmana que ve en un altre derbi, diumenge a les 17.45h a la Plana contra el Círcol.

Sense opcions pel Círcol

Un Círcol que també va perdre de 25 punts a la pista del Ramon Llull, en un mal partit dominat de principi a fi pels locals.

Al final del primer quart, els badalonins ja perdien d’11 punts (28-17) i al segon l’avantatge  va arribar als 17.

Una petita reacció del Círcol deixava la diferència en 12 al descans (45-33). Però la superioritat del Ramon Llull es va fer evident a la segona part.

El domini del rebot va ser clau pels locals que disposaven de segones oportunitats mentre que la falta d’agressivitat en defensa del Círcol i el desencert en atac feien impossible la reacció.

A l’últim quart, el rival va jugar a plaer fins el 82-57. El proper partit, com dèiem, el derbi de diumenge a la tarda 17.45 contra el Natzaret.

El Sant Josep paga un mal primer quart

El Sant Josep completa el retorn a la competició amb una derrota a la pista del Grup Barna, segon classificat.

Ja des del primer quart el partit es va fer molt costa amunt, amb un parcial de 30 a 18 que va marcar l’enfrontament. El joc ràpid dels locals, amb moltes passades, i amb molts jugadors encertats en atac, el partit semblava sentenciat.

Però els parroquials van ajustar la defensa i van trobar entrades a cistella que els van dona un mínim ritme per arribar al descans 55-43.

La defensa va seguir millorant a la segona part i el partit es va apretar (66-59). Els groc i liles van saber atacar la zona 3-2 del Grup Barna de la mà de Xavi González (30 punts) i el treball d´Alex Molina (13 punts).

Els badalonins van intentar un últim cop d’efecte però les pilotes robades dels locals els van fer recuperar el control fins el 90-75.

Diumenge que ve a casa, el Sant Josep té un altre partit exigent contra un rival de la part alta, el Ramon Llull a les 17.30h.