Derrotes del Lloreda i l’Unificació Llefià

  0
  533421_120845891382686_494329982_n.jpg

  19/02/2013 – La setmana d'aturada lliguera pel carnaval sembla que no va venir bé a cap dels dos badalonins de Segona Catalana. Tant el Lloreda com l'Unificación Llefià van perdre

  L'Unificación Llefià travessa el seu pitjor moment de la temporada. En les tres últimes jornades no ha guanyat cap partit. I la dada sorprèn perquè és el mateix nombre de partits que havia deixat de guanyar en les disset jornades precedents. L'equip de Jordi Souto va encadenar la seva segona derrota consecutiva al camp del novè, un Argentona molt inspirat cara a porteria que va superar als badalonins per 4-3. Isaac Abad per partida doble i Rodríguez van ser els golejadors dels de Llefià. Malgrat l'actual mal moment, l'equip conserva encara el lideratge del grup; però això sí, el Canyelles, que és segon, ja té els mateixos punts (44) que l'Unificación. A més, el Turó de la Peira, que és tercer, només es situa a tres punts de distància. Precisament els badalonins rebran aquest diumenge al Turó de la Peira, al que hauran de guanyar per oblidar els desenganys últims.

   

  Similar sort va córrer el Lloreda, l'altre badaloní de Segona Catalana. L'equip arribava al seu duel contra el Singuerlín a casa segur de la victòria. Davant tenia al Singuerlín, un dels pitjors del grup i a sobre els de Víctor Álvarez encara tenien fresca la victòria contra l'Unificación de l'última jornada. Però tot i això, els colomencs van sorprendre fent un notable partit. Barbancho i Vilches van fer els gols de Lloreda, que van donar una mica d'emoció. Però el Singuerlín va acabar guanyant per 2-4. L'equip és setè i veu com la zona alta s'allunya a tretze punts. El Carmelo serà el seu proper rival.

   

  ALINEACIONS

  Unificación Llefià: León, Santana, Oliver, Rodríguez, Abad, Ramos (López), Parra, Abdul (Azañón), Domínguez (Machado), Marco (Valverde), Monterde (Benítez)

  CF Lloreda: González, Robledo, López, Vilches, Rojas, Coll, Picas (Lombardo), Capilla, Pérez, Barbancho, Sequera (Anas)