El Bufalà no passa de l’empat i l’Unificació Badalona Sud cau amb estrèpit

0
    42

19/02/2013 – El Bufalà ha perdut el liderat del seu grup degut a l'inesperat empat contra un dels cuers. L'Unificació Badalona Sud va caure per un rubotizant 7-2 contra el Martinenc

Després de dues jornades com a líder, el Bufalà va cedir la primera posició del grup quart de Tercera Catalana degut al seu empat de diumenge a casa contra el Pla d'en Boet. El resultat pot titllar-se d'absolutament sorprenent, perquè el conjunt badaloní arribava al duel immers en una gran ratxa victoriosa i en canvi el rival havia perdut els seus últims quatre compromisos de lliga, fet que l'havia col·locat en zona de descens. Però els visitants van sorprendre amb una gran primera part en què van posar-se 0-2. El Bufalà va veure's totalment superat i va haver d'esperar al segon temps per reaccionar. Cristian Blanc escurçava diferències i a només set minuts del final Muñoz marcava el gol de l'empat. Els de Cristian Teruel visiten aquest cap de setmana al nou líder, el Cirera, amb qui s'estan disputant el títol de la categoria. En la primera volta, el conjunt de Badalona va vèncer per 3-2.

Però molta pitjor sort va córrer l'altre conjunt de la ciutat que juga la Tercera Catalana. En el grup onze, l'Unificació Badalona Sud va patir una enrojolant derrota a domicili contra el Martinenc. Tot i ser un rival de la zona mitja de la classificació, el Martinenc va passar per sobre dels badalonins per acabar superant-los per 7-2. Vallés i Prados van fer els dos gols de l'honor de l'Unificació, aconseguits quan l'equip ja no tenia res a fer i perdia per 6-0. Amb aquesta derrota els de Francisco López tornen a veure com se'ls escapa la posició de promoció de descens per continuar instal·lats en zona de descens directe. El Barceloneta, que tot i ser desè és l'equip en millor forma del grup gràcies a quatre triomfs seguits, serà el proper rival de l'Unificació Badalona Sud.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Cascales, Martínez, Cano, Peralta, Muñoz, Peña, Santos, García, Ramón (Jurado), David Santos (Cristian Blanc)

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Florez, Prados, López, Cruz (García), Flores, Vaquero, Miguel, Zurita, Sáez, Amaya (Zapata)