Derrotes perilloses

0
    33

14/3/2016.-. La Minguella desapareix a Sant Adrià i el Círcol, massa a prop del descens. La inspiració de Pedro Cuesta dóna una nova victòria al Sant Josep.

El Sant Josep va veure com el Castellar va començar el partit dominant sota taulers. Les ajudes llargues van permetre tirs fàcils als visitants, que anotaven amb facilitat des de dins i des de fora.

L’encert de Xavi Gonzàlez va aguantar ofensivament l’equip, 10-21. Al segon quart, el Sant Josep va endurir la defensa i les rotacions van funcionar. Li van poder donar la volta al marcador i arribar al descans per davant, 39-36.

A la segona part, els groc i liles van ser molt superiors. Amb un Pedro Cuesta molt inspirat, la diferència va arribar fins els 20 punts i es va acabar el partit. L’últim parcial va ser de tràmit fins el, 80-67

Bona feina de tot l’equip per donar-li la volta a un partit que començava costa amunt però que va acabar amb domini dels parroquials. El proper diumenge, el Sant Josep mesurarà forces a la pista del Mataró, el tercer classificat.

La derrota del Círcol contra un rival directe deixa l’equip a dues derrotes del descens. Els 11 triples del Bisbal Bàsquet, molt encertat als moments clau van fer que una altra victòria marxés de La Plana.

Els primers minuts de partit van ser pel Círcol. La bona defensa i les bones transicions posaven el 13-4 al marcador. Però l’encert visitant des de 4-5 metres va ajustar el primer quart, 22-17.

Al segon quart, el Círcol va mantenir l’avantatge gràcies a Jerez i Forteza, però dos triples visitants van ajustar encara més el marcador. Després d’un temps mort, va tornar la bona defensa i gràcies a la velocitat van arribar al descans per davant, 35-32.

L’encert en triples del Bisbal va seguir a la segona part i li va donar la volta al marcador. Tot i això, les defenses alternatives van aturar l’encert exterior i al tercer quart tot estava per decidir, 58-58.

Al parcial definitiu, de nou gràcies als triples, els visitants van marxar de 10. El Círcol ho va seguir intentant i a 50 segons del final va tenir una pilota per posar-se a 3 punts. La cistella no va entrar i La Bisbal va assegurar el partit des dels tirs lliures.

Amb 7 derrotes als 8 últims partits el Círcol necessita sumar. Ho intentarà dissabte a les en la visita Sant Cugat.

Només un equip va sortir a guanyar el partit a la pista de l’Ubsa. La Minguella va veure com a la segona part, un allau de joc i d’encert dels adrianencs, posava els 40 punts de diferència.

Els blaus va aguantar el tipus fins el descans, 38-26. Però a la segona va desaparèixer. Els parcials de 38-10 i 27-11 evidencien el que va passar sobre el parquet. Una Minguella impotent i amb falta d’actitud no sabia com aturar el festival dels de Sant Adrià, després del pas per vestidors. La diferència al tercer quart era de 40 punts, 76-36.

Amb el partit resolt, la diferència fins i tot va augmentar. Els triples locals van suposar un parcial de 27-11 i el festival anotador va deixar el marcador final en 103-47. La derrota és contundent i dolorosa però la Minguella ha de seguir lluitant a la part baixa de la taula. A més la victòria del Sedis els torna a deixar empatats amb el descens directe.

Dissabte a les 19.15 reben el Bisbal Bàsquet a Casagemes en un altre partit vital. Toca passar pàgina, millorar l’actitud i creure en l’equip en aquest tram final de temporada.