Els Termites de Llefià i To-K-Fusta assoleixen una victòria a Breda

  0
  Termites.jpg

  15/03/2016 – Per segona jornada consecutiva els Termites i els To-K-Fusta obtenen una victòria de les dues rondes, però mantenen la segona i tercera posició a la classificació.

  Els clubs que formen la 22a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes es van retrobar el passat diumenge, 13 de març, a la ciutat de Breda, de la comarca de La Selva, amb motiu de la novena jornada, on tant els Termites de Llefià i els To-K-Fusta van guanyar una de les dues rondes en les seves respectives partides, com va succeir en la darrera jornada.

   

  A la primera ronda, els Termites Grocs de Llefià van començar amb bon peu amb 360 punts i 27 bitlles, mentre que el seu rival, el Siuranenc C, van obtenir 324 punts i 23 bitlles. En canvi a la segona volta, els llefianencs van recaure amb 313 punts i 21 bitlles, enfront dels 348 punts i 27 bitlles de l'equip contrincant.

   

  Pel que fa els Termites Vermells, que es van enfrontar davant els Terra Roja es van trobar en la mateixa situació. A la primera ronda van guanyar per 321 punts i 22 bitlles, davant dels 265 punts i 17 bitlles dels contrincants; però a la segona volta van perdre amb 289 punts i 17 bitlles, molt a prop dels 292 punts i 20 bitlles dels Terra Roja.

   

  Per la seva part, el club badaloní To-K-Fusta també vana assolir una única victòria a la primera volta amb 321 punts i 22 bitlles, a diferència del Sabadell que va assolir 309 punts i 20 bitlles. A la segona ronda, es va capgirar tot amb 310 punts i 20 bitlles pels badalonins i 341 punts i 27 bitlles pels sabadellencs.

   

  Amb relació a la classificació general, els To-K-Fusta i els Termites Grocs continuen una setmana més mantenint la segona i tercera posició, respectivament, per darrere dels invictes Colobrers. Pel que fa els Termites Vermells descendeixen una plaça fins a la vuitena posició i se situen entre els Fusta i Ferro i Sabadell.