Desallotjada una veïna de Can Claris per no poder pagar el lloguer

  0
  39
  desanonement.jpg

  15/11/2016 – El cas de Manuela, sense ajudes i amb un sou molt ajustat, ja és en mans de la taula d'emergència habitacional.

  Manuela va ser desallotjada el passat divendres de casa seva després de dècades vivint al mateix domicili amb la seva família i, posteriorment, amb les seves dues filles menors. Es tractava del segon intent de llançament que pateix des de setembre, quan va aconseguir posposar el primer. Aquest segon no s'ha pogut prorrogar, i la veïna de Can Claris va haver de buidar l'immoble després de l'ordre de la comitiva judicial.

   

  La Plataforma d'Afectats per la Crisi li va donar suport i va ajudar l'afectada a traslladar totes les seves maletes i objectes personals a un traster que li ha facilita l'Ajuntament. De moment, Serveis Socials ha facilitat una alternativa temporal a Manuela i les seves filles a un hostal de la ciutat, a falta de trobar una solució més estable. El seu cas ja es troba en mans de la Mesa d'Emergència Habitacional.

   

  El cas de Manuela ve donat per una delicada situació laboral que li ha impedit continuar fent front al lloguer, tot i ser de renda antiga. Pagava prop d'uns 200 euros amb un sou de 400, ja que fa uns mesos va començar a tenir greus problemes després d'haver de renunciar a part de la seva jornada per cuidar a la seva mare, afectada per una malaltia.