Les companyies de teatre locals protagonitzen un cicle de funcions amateurs

  0
  bdn es mostra.jpg

  15/11/2016 – El cicle inclou 15 representacions de diferents gèneres que es representaran a diversos equipaments de la ciutat i que aniran a càrrec de les 16 companyies participants.

   

  El nou Cicle de teatre amateur “Badalona es mostra” recupera aquesta temporada la tradició del teatre amateur a la ciutat amb l’objectiu de crear un espai de trobada entre les companyies badalonines. El cicle inclou 15 representacions de diferents gèneres que es representaran a diversos equipaments de la ciutat i que aniran a càrrec de les 16 companyies participants.

   

  La programació es desenvolupa entre el 4 de novembre i el 16 de desembre i inclou obres de comèdia, teatre d’autor, creacions pròpies, musicals, teatre de l’absurd, intriga, vodevils i clàssics. Els muntatges recorreran equipaments de la ciutat com el Casal Cívic de Pomar, El Centre Cívic La Salut, el Centre Cívic La Colina, el Centre Cultural l’Escorxador – Nau 3, el Teatre de l’escola dels Salesians i el Casal Gent Gran de Sant Crist.

   

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat que “durant aquests dos mesos es podrà gaudir d’un ampli programa amb espectacles teatrals, tallers i exposicions que dinamitzarà l’àmbit cultural badaloní”. La regidora de Cultura, Laia Sabater, ha afirmat que “la voluntat del govern és que aquesta nova mostra de teatre amateur sigui estable i tingui continuïtat”. Per a la regidora cal destacar també la importància de la ‘”cuina” del projecte.

   

  Les companyies participants provenen de diversos barris de la ciutat com la Colina, Centre, Morera, Progrés, Sant Roc, Sant Crist, Pomar, Llefià i Casagemes. “Badalona es mostra” també inclou exposicions i tallers de teatre.