Desarticulat a Badalona un grup criminal que robava càrregues de camions en àrees de servei de l’AP-7

  0

  Els Mossos han desarticulat un grup criminal que robava càrregues de camions estacionats en les àrees de servei i descans de l’AP-7. Concretament, actuaven en la zona de Girona i nord de Barcelona. En un període d’uns set mesos, el grup hauria sostret productes valorats en més de 120.000 euros.

  Els investigadors han detingut quatre membres del grup, han recuperat sis furgonetes sostretes i han localitzat i desmantellat dos magatzems que utilitzaven en la primera fase logística per introduir els productes sostrets al mercat negre.

   

  Per fer-ho, els Mossos han dut a terme entrades i escorcolls a tres dels domicilis dels detinguts, a les poblacions de Badalona i Santa Coloma de Gramenet; han localitzat algunes de les mercaderies sostretes i uns 11.000 euros de diners en metàl·lic, i han intervingut elements per cometre aquests tipus de robatoris (cúters, guants, eines per tallar precintes de camions, esprais de defensa, una defensa elèctrica i una arma de foc simulada), així com dispositius electrònics relacionats amb la infraestructura de què disposava el grup per cometre el robatoris de furgonetes de diverses marques, sobretot Mercedes Benz.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí