L’Ajuntament de Badalona estudia adherir-se al sistema metropolità de motos compartides

  0
  95

  L’Ajuntament de Badalona vol adherir-se al sistema de motos compartides dels municipis metropolitans. El projecte coordinat per l’Àrea de Metropolitana de Barcelona es preveu que comenci a funcionar el mes de juny de 2024.

  La regidora Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, va exposar aquesta voluntat aquest dimecres 30 de març al matí durant una reunió mantinguda amb representants de l’àrea de Mobilitat de l’AMB.

  La regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha manifestat que “creiem que el sistema metropolità de motos compartides és un molt bon projecte per afavorir la mobilitat ràpida i sostenible. La ciutadania podrà utilitzar aquestes motos per moure’s per tota l’àrea del Baix Besòs o anar i tornar a Barcelona”.

   

  10.000 motocicletes en una primera fase

  El sistema metropolità de motos compartides funcionarà mitjançant l’atorgament de llicències a operadores per tal de donar cobertura territorial a tot l’àmbit metropolità, incloent-hi Barcelona, i garantir també l’accés al servei a tota la comarca del Barcelonès Nord. Les llicències estaran limitades i es preveu poder restringir la circulació i l’aparcament a determinades zones.

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona té l’objectiu de desplegar 10.000 motocicletes en una primera fase, de les quals 1.300 serien per a l’àmbit del Barcelonès Nord i 7.000 per a la ciutat de Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí