Desarticulat a Sant Roc un grup que passava cocaïna amagada en globus

  0
  8cb7366a-0ac2-4eda-b21d-c9e7c2226f08.JPG

  02/01/2016 – Els Mossos van intervenir 239 dosis, prop de 17.000 euros en efectiu i aparells d’electrònica.

  Els Mossos d’Esquadra van fer el passat dimecres un dispositiu d’entrada i escorcoll en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents en cinc habitatges, dos a Badalona i tres als districtes de Sants-Montjuïc i Nou Barris de la ciutat de Barcelona. L’operació va permetre tancar un punt de venda de cocaïna al barri de Sant Roc de Badalona.

   

  Com a resultat de la intervenció es van detenir cinc persones, quatre homes i una dona, i es van intervenir prop de 80 grams de cocaïna preparada per a la venda. En concret, 239 dosis les quals es trobaven amagades en globus presumiblement per desfer-se de la droga més fàcilment. També es van intervenir prop de 17.000 euros en efectiu i aparells d’electrònica que podrien estar relacionats amb delictes de receptació i que alguns compradors de droga farien servir com a moneda de canvi en la compra de substàncies.

   

  La investigació es va iniciar fa diverses setmanes quan els agents van tenir coneixement per diverses informacions, entre les quals destacaven les queixes veïnals i d’associacions de la zona, que en un domicili del barri de Sant Roc s’oferia droga. Van poder constatar que la venda l’efectuaven tres persones de nacionalitat paraguaiana les quals es repartien els dies en tres torns: matí, tarda i nit, de manera que cobrien les 24 hores.

   

  Els venedors col·laboraven amb dos veïns de nacionalitat espanyola de diferents pisos del mateix portal, un dels quals realitzava tasques de vigilància i l’altre utilitzava el seu domicili com a magatzem, guardant droga per quan s’ esgotaven les existències al domicili on es feia la venda.

   

  Els detinguts van passar a disposició judicial la setmana passada. Alguns d’ells acumulen diversos antecedents per delictes de tipologia diversa.