Reforç de freqüència i recorregut de diferents línies de bus

  0
  80
  foto parada bus_0.jpg

  03/01/2017 – A partir d'aquest mes de gener, l'AMB reforça i amplia les línies B19 i B4.

  
  

  Davant l’increment d’afluència d’usuaris, l’AMB ha decidit ampliar i reforçar, de manera definitiva, el servei de diferents línies de bus metropolità de la zona del Barcelonès Nord. La decisió, aprovada al Consell Metropolità el passat 20 de desembre, s’ha pres amb la voluntat d’absorbir més passatgers al transport públic, donar resposta a la creixent demanda i seguir reduint l’ús del vehicle privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica de la metròpolis.

   

  En aquest sentit, a partir del 2 de gener, el servei de la línia de bus B19, que forma part del servei de transport públic metropolità del Barcelonès Nord, es veurà augmentat. La línia B19 connecta la ciutat de Barcelona i Badalona i comptarà amb tres noves expedicions els dies feiners a primera hora. Això suposarà una millora de la freqüència horària a primera hora del matí.

   

  Per la seva banda, a principis de gener, la línia B4 modificarà el seu recorregut en el seu pas pel carrer Indústria i ampliarà, a més a més, la seva cobertura arribant fins al centre comercial Montigalà de Badalona.