Desastrosa desfeta lluny i a la vegada prop de casa (1-6)

0
    32

16/12/2013
    El Futsal Iris va perdonar a la 1a part i va rebre massa càstig a la 2a encaixant 3 gols en 2 minuts

El Futsal Iris Badalona jugava contra el FS Palafrugell a casa, però a la vegada ho feia com a visitant: per qüestió de coincidències de partits, el sènior A del club badaloní va haver de disputar el seu partit en el pavelló municipal de Llefià.

No és una pista que els hi resultava estranya del tot, però no era el mateix que el pavelló de Casagemes. El partit contra un Palafrugell, quart classificat, es presentava a priori difícil donada la necessitat de continuar puntuant per distanciar-se la zona del descens.

En l’inici del partit,  els verds començaven dominant la pilota i realitzant una pressió asfixiant perquè el rival no jugués amb comoditat.
    Però, malauradament, com ens està acostumant l’equip badaloní,  una errada defensiva permetia als visitants marcar el 0-1 en el minut 5.

El gol, calava profundament en els ànims dels locals que van trencar la seva organització per acabar jugant sense paciència, amb atacs imprecisos que acabarien fer arribar l’empat a 1, a través de Carlos en el 9’.

Tot i la igualada en el marcador, els de Badalona van continuar mostrant-se erràtics i desorganitzats, portant a més errades defensives que es van traduir en més gols en el 14’ i el 19’, deixant el 1-3 en el descans tot i que Santy va tenir l’ocasió d’escurçar distàncies amb un doble penal a falta de 3 segons, però que es va estavellar en el pal.

A la represa, el tècnic Carles Ventura va decidir sortir amb porter-jugador directament, tenint en els primers minuts del segon temps, bones oportunitats per marcar.

Veient que malgrat acostar-se a la porteria rival, els verds no acabaven marcant, la bona organització del joc de 5 a poc a poc va anant-se desorganitzant per culpa dels nervis, la precipitació i desorganització de l’equip, portarien a encaixar 3 gols (33’, 34’ i 34’) més en pèrdues de pilota, deixant el resultat final de 1-6.

Resultat contundent i que torna a deixar males sensacions a un equip que semblava que reaccionava per fi i podia sortir de la zona del descens.