Desconnexió en l’últim quart (92-69)

0
    29

14/10/2018 – Derrota a Madrid en un partit de dues cares. La Penya ha competit durant 30 minuts (65-60), però s'ha esfondrat completament en el darrer quart. La pitjor notícia, la lesió de Dakota Mathias. No sembla de gravetat, però caldrà avaluar el temps exacte que haurà d'estar de baixa.

14/10/2018 – El Divina Joventut no ha pogut aprofitar les baixes del Madrid, que ha jugat sense homes clau com Sergio Llull, Fabien Causeur o Gustavo Ayón, i ha caigut al WiZink Center per 92-69.
    La Penya, com fa uns dies a Manresa, ha tornat a protagonitzar dos partits en un. En els primers 30 minuts ha competit contra els blancs de tu a tu i ha arribat al final del tercer quart amb opcions (65-60). I ho ha fet. a més, malgrat els problemes de faltes de Laprovittola, víctima d’un arbitratge en ocasions massa primmirat, i la lesió de Dakota Mathias, que ha hagut de deixar el partit als sis minuts per una revinclada al turmell esquerre. El nord-americà ha marxat a l’hospital per fer-se proves i malgrat l’ensurt inicial sembla que la lesió no és greu. S’ha descartat cap trencament ossi i a Badalona se li realitzarà una ressonància magnètica per saber l’afectació exacte als lligaments.
    El bon partit de Birgander (10 punts i 13 rebots), de Neno Dimitrijevic (15 punts i només 2 pèrdues) i la gran feina dels verd-i-negres en el rebot (40 per 33 del Madrid, amb 17 d’ofensius) han estat les bones notícies d’aquesta primera mitja hora de partit, on semblava que els de Carles Duran, tot i no tenir el dia en els triples (4/22), podien donar la campanada.
    Tot s’ha esfondrat, però, en el darrer període, on la Penya ha desaparegut completament. La manca d’encert ha començat a afectar també la tensió defensiva i el Madrid, a ritme de triples, amb Campazzo (15 punts), Deck (15) i Carroll (13) fent estralls, ha escombrat els verd-i-negres amb un parcial de 25-3. Del 65-60 s’ha passat a un incontestable 90-63, amb un Divina Joventut negat que ha trigat 7 minuts a anotar el primer bàsquet en joc. “Això no és la Penya”, ha lamentat Carles Duran al final del partit als micròfons de Ràdio Ciutat de Badalona, crític amb la manca de caràcter dels seus jugadors en aquests darrers minuts. Un mal epíleg en el debut de Luke Harangody, encara en període d’aclimatació: cap punt i 3 rebots en prop de 12 minuts a pista.