L’alcalde socialista Àlex Pastor mostra les 1.147 factures impagades del govern de Dolors Sabater en el ple extraordinari

  0
  39
  IMG-20181015-WA0003.jpg

  Aquest matí ha tingut lloc el Ple Extraordinari en el qual, a petició dels grups municipals de l’anterior govern, l’alcalde Àlex Pastor havia d’explicar el seu pla previst per aquest breu mandat, fins al maig del 2019.

  Pastor ha exposat les línies bàsiques del seu programa de treball, fent especial menció al manteniment i la neteja, treballar per tirar endavant infraestructures fonamentals pel desenvolupament de la ciutat com els laterals de l’autopista C-31 o l’arribada del metro de l’L1 fins al centre de Badalona, el desbloqueig de qüestions pendents com l’escola bressol de Montigalà o l’hotel del Port, així com el fet de posar en ordre diferents aspectes relacionats amb el normal funcionament de l’organigrama municipal.

  En una sessió marcada per l’intercanvi de retrets entre diferents grups municipals, tal i com estava previst. Per acabar el ple l’alcalde ha tret tot un seguit de fulls, els quals contenien les 1.147 factures pendents de pagament que va deixar el govern de Dolors Sabater, totes elles corresponents a aquest mateix any 2018.