Desconnexió fatal (76-65)

0
    36

30/11/2016 – El CB Prat fa un bon partit en línies generals al José Antonio Gaska, però deixa de produir joc de qualitat durant deu minuts i acaba penalitzat.

La vuitena derrota del curs pel CB Prat (4/8) arribaria al Pavelló José Antonio Gaska de Sant Sebastià. Al País Basc, l’equip de Roberto Sánchez s’havia d’enfrontar a un dels clubs capdavanters en la LEB Or: el RETAbet.es GBC. La formació de Porfi Fisac trobaria en el triple la seva gran arma (10/24) i se sabria recuperar d’un moment de màxima dificultat per remuntar el partit.

Úriz començaria el xoc manant sobre el parquet, tot i que el Prat no es deixaria intimidar (13-13). Amb un triple del base, el GBC tancava el primer quart conservant la iniciativa (16-13), context que es mantindria estable fins a l’aparició de Bieshaar i Pep Ortega.

L’interior holandès capgiraria el resultat treballant per dins (26-27), mentre que l’aler pivot s’encarregaria de situar el Prat amb un avantatge de 10 punts (26-36).

La producció d’Ortega, el millor amb un 18 de valoració, situava el conjunt potablava en una posició privilegiada, però llavors arribaria l’encert exterior de Carlson (29-36).

En la represa, un parcial de 14 a 0 favorable al RETAbet.es GBC deixaria els visitants absolutament bloquejats (en total 25 a 9 en el tercer quart), tot i que els deixebles de Sánchez serien capaços d’arribar al període definitiu amb alguna opció (54-45). Al final, però, el GBC seria més fiable i es podria endur el premi (76-65). Al Prat li toca ara pensar en el duel de dissabte a casa contra el Melilla (18:15h).

El paper dels vinculats

Xabi López-Arostegui: 7 punts, 5 rebots i 7 de valoració en 22 minuts.

Terrence Bieshaar: 7 punts, 4 rebots, 1 assistència i 2 de valoració en 25 minuts.

Óscar Amo: 4 punts, 2 rebots i 3 de valoració en 16 minuts.

Sergi Costa: 5 punts, 4 rebots, 1 assistència i 5 de valoració en 23 minuts.

Alejandro Galán: 3 rebots en 9 minuts.