Desenes de joves de diferents països participaran d’actes socials a Badalona aquest estiu

  0
  51
  nena.jpg

  17/06/2013 – El programa d'intercanvi juvenil de l'associació La Rotllana torna a posar en marxa projectes i activitats socio-esportives, de lleure i de voluntariat.

  L'Associació la Rotllana acollirà properament a joves de Belarús, Turquia, Finlàndia i Geòrgia dins del programa d'intercanvis juvenils d'estiu, organitzats per l'entitat i finançats pel Fons Europeu.

   

  L'objectiu d'aquests projectes és el treball conjunt entre joves de diferents països sobre temes d'interès social. En particular a la ciutat de Badalona es realitzaran activitats socio-esportives i de lleure obertes a diferents barris, així com el voluntariat en una residència per a gent gran.

   

  La Rotllana té previstos vuit intercanvis juvenils per aquest estiu, tant d'acollida, que tenen lloc a Badalona, com de sortida, on hi han places per Estònia, Itàlia, Turquia i Portugal.

   

  Els joves que hi participen són els responsables de la planificació de la trobada en totes les seves fases. Una oportunitat pel desenvolupament d'habilitats i capacitats com el treball en equip, l'emprenedoria, la gestió, el compromís i la sociabilitat.

   

  En aquest sentit, des de la Rotllana es treballa en el marc de l'educació no formal per la participació activa dels joves en activitats que els motiven. “Perquè el veritable aprenentatge és aquell que es produeix quan es fa allò que més agrada”, expliquen els organitzadors.