Desenes de veïns eviten el desnonament d’una família a Sant Roc

  0
  58
  IMG_4574.JPG

  23/01/2014 – El jutjat va decretar la suspensió del llançament i es tornarà a fixar una data; la família, amb quatre nens de 12, 10, 8 i 4 anys, demana un lloguer social com a solució alternativa a quedar-se al carrer.

  Desenes de veïns han aturat aquest dimecres un desnonament al barri de Sant Roc. Convocades per la Plataforma Sant Roc Som Badalona, prop d’una cinquantena de persones es van concentrar a les portes del 774 del carrer Alfons XII des de les 9.30 del matí fins passades les 11, quan es va donar per suspès el desnonament.

   

  Aquest cop, els afectats eren una parella jove amb quatre nens i nenes de 12, 10, 8 i 4 anys que, per falta de sostre i recursos, porten dos anys ocupant i vivint en un habitatge propietat del BBVA. L’advocat de la família esclareix que són conscient de la situació i que saben que han de marxar, però l’únic que demanen, diu, és un lloguer social o una solució temporal fins que l’Ajuntament els hi concedeixi un, ja que es troben en la llista d’espera de l’Oficina Local d’Habitatge. Explica que així ho han comunicat a l’entitat bancària i durant el judici, però, de moment, no es mostren disposats a cedir perquè volen el pis per vendre’l.

   

  El jutjat, finalment, va decretar la suspensió del desnonament fins a nou avís.