Després de 12 anys, l’Ajuntament allibera l’avinguda Cerdanya de camions contaminants

  0
  62

  Fa exactament 2 mesos, el Diari de Badalona dedicava un extens reportatge a la vintena de camions de recollida de residus de FCC que aparcaven cada dia, des de feia 12 anys, a l’avinguda Cerdanya. Aquest fet estava causant una problemàtica de contaminació i d’invasió de via pública que ja no podia esperar més per a ser abordada. Els veïns de Morera, Bufalà i Pomar acumulaven més d’una dècada veient com una solució provisional que havia de durar uns pocs mesos s’havia convertit en un malson.

  El govern municipal, amb el regidor Jordi Subirana al capdavant, es va comprometre davant d’aquest Diari i amb tots els veïns a solucionar la situació en dos mesos. I l’Ajuntament ha complert la seva paraula: els camions s’ha començat a retirar de l’avinguda Cerdanya i s’han situat en un terreny que hi ha annex al Parc Municipal de Neteja amb accés per l’avinguda del Conflent. Segons el govern, ara es procedirà a netejar i asfaltar de nou el carrer, molt malmès per l’acció dels camions. A finals d’any es podria recuperar el trànsit normal.

  Contaminació

  Passejar per l’avinguda Cerdanya suposa topar amb la realitat d’un carrer absolutament malmès i contaminat. Els camions han creat esvorancs de grans dimensions i han tenyit tot l’asfalt de brutícia i olis. Cada dia, tots aquests vehicles de grans dimensions expulsaven líquids lixiviats tòxics que acaben baixant carrer avall. Els veïns asseguren que els líquids generen una pudor insuportable i que s’introdueixen al Torrent de la Font, baixant fins al mar quan plou.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí