Després d’un any l’Estadi encara no s’ha inaugurat

    0
    estadi.jpg

    26/01/2018 – Dilluns que ve, 29 de gener, farà exactament un any que es va jugar el primer partit a l'Estadi Municipal de Badalona, que encara no s'ha inaugurat.

    Dilluns que ve, 29 de gener, farà exactament un any que es va jugar el primer partit a l'Estadi Municipal de Badalona. La flamant instal·lació esportiva, que arribava després de dècades d'espera, s'encetava amb un Badalona-Espanyol B que l'equip que porta el nom de la ciutat va guanyar per la mínima (1-0), gràcies a un gol de penal signat per Iván Agudo. Comptant aquell partit, el CF Badalona ha jugat 18 cops en la lliga a la seva nova casa, dels quals ha guanyat la meitat, ha empatat cinc i ha perdut quatre. L'últim ha estat precisament una derrota que es produïa després de més de nou mesos d'imbatibilitat. A l'Estadi, l'equip de Manolo González ha marcat 27 gols (1,5 per partit) i n'ha rebut només 15 (0,83 per partit). El millor resultat ha estat un 6-0 davant l'Eldenc i el pitjor, l'1-3 davant l'Elx de fa dues jornades.

    Xifres al marge, la notícia és que l'Estadi Municipal de Badalona encara no s'ha inaugurat. Tot i que es tracta d'un equipament públic, i que els dirigents polítics no han negat que li feia falta a la ciutat, la seva construcció no s'ha celebrat degudament. L'explicació es troba, principalment, en la tibantor que hi ha entre el CF Badalona i l'Ajuntament. Els comptes pendents entre el consistori i l'entitat dificulten de manera decisiva la possibilitat que hi hagi una festa concelebrada. En tot cas, no hi ha notícies que s'estigui preparant res. Enmig de tot plegat, ressonen les paraules del tinent d'alcalde, Oriol Lladó, en l'assemblea extraordinària de socis escapulats celebrada fa un any, quan va assumir el compromís de muntar un acte inaugural per a l'Estadi que, de moment, no ha complert.