Detinguda una veïna de Badalona per robar joies del geriàtric on treballava

  0
  17
  geriatric.JPG

  12/12/2012 – La presumpta culpable sostreia fàcilment objectes de les persones ingressades a la residència per la facilitat d'accés i els venia dies després.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir el 26 de novembre una dona de 46 anys, veïna de Badalona, com a presumpta autora de sis furts a la residència d’avis en la qual treballava.

   

  La investigació dels fets es va iniciar el passat mes de setembre, arran de la recepció de diverses denúncies de familiars de gent gran ingressada a la residència geriàtrica, situada a la localitat de Tiana. Els investigadors van constatar que entre els mesos de maig a octubre d’enguany s’havien produït almenys sis casos de sostracció de joies a les persones residents. Normalment la sostracció era efectuada de nit, mentre els seus propietaris dormien, o bé de dia mentre no duien les joies a damunt. La investigació es va centrar en el personal treballador del centre, tant per la facilitat d’accés al lloc on van desaparèixer les joies i objectes personals sostrets, com per la seva relació directa amb els afectats. Es va poder constatar que una de les treballadores hauria venut joies l’endemà de la seva sostracció, la qual cosa va acotar les  investigacions en aquesta persona.

   

  Els agents van recollir indicis que apuntaven a la presumpta culpable, que va ser detinguda per sis furts, delictes i faltes.

   

  L’arrestada va cometre els furts aprofitant-se de la confiança dipositada en ella per part de les víctimes i de la seva condició de cuidadora per passar desapercebuda en la comissió dels furts.

   

  La detinguda, després de declarar en dependències policials, va quedar en llibertat i haurà de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan sigui requerida.