Detingut el desnonament d’una família amb sis fills menors

  0
  pah sant roc.JPG

  09/05/2014 – El col·lectiu antidesnonaments va aconseguir negociar amb l’entitat bancària la suspensió de l’execució fins al setembre; l’objectiu, ara, és aconseguir un lloguer social assumible.

  La Plataforma d’Afecatats per la Hipoteca va aturar ahir un nou intent de desnonament al barri de Sant Roc. Programat cap a les 11 del matí, Catalunya Caixa volia fer fora d’un dels seus immobles, al número 245 de l’avinguda Marquès de Montroig, un matrimoni amb sis fills.

   

  El col·lectiu antidesnonaments va aconseguir negociar amb l’entitat bancària la suspensió de l’execució fins al setembre. L’objectiu, ara, és aconseguir un lloguer social assumible. El matrimoni, una parella jove de 34 i 31 anys amb sis fills d’entre 1 i 13 anys d’edat, va ocupar la vivenda fa uns quatre anys degut a la seva precària situació. Tot i que la dona continua a l’atur, l’home ha aconseguit un treball recentment i podrien assumir el pagament d’un lloguer de baix cost. L’objectiu, ara, segons explica la PAH és aconseguir un lloguer social assumible. La propera data de desnonament és el 26 de setembre, però els representants de la plataforma confien en què, gràcies a l’avançat estat del cas, puguin reallotjat la família abans d’agost.