S’inaugura al barri de La Salut el Centre Islàmic de Badalona

  0
  49
  Foto 4-11-14 18 32 21.jpg

  05/11/2014 – La Comunitat Islàmica de Badalona Al-Riduan obre un centre cultural amb l'objectiu de donar un ensenyament i treballar en el sector social amb els veïns i associacions del barri.

  Aquest dimarts, 4 de novembre, la Comunitat Islàmica de Badalona Al-Riduan ha obert portes al nou i primer Centre Islàmic de Badalona al barri de La Salut, amb l'objectiu de donar un ensenyament educatiu, pròsper i emocional de cara als nens, adolescents i les dones. La intenció, però, és que sigui més que això, volen treballar en el sector social amb els veïns i les associacions del barri.

   

  Es tracta d'un gran centre amb diverses sales, de les quals ja es destinen a activitats educatives, esportives, culturals i feministes amb la finalitat de que les persones que formen part d'aquest centre islàmic rebin tots aquells valors necessaris i es destinin a la seva pròpia creació i formació per a que tinguin una bona relació i, així, es sentin identificades i no desmotivades per certs prejudicis o condicions negatives que poden arribar a rebre.

   

  Per altra banda, el president de la Comunitat Islàmica de Badalona Al-Riduan, Rachid Hadad, ha volgut transmetre als veïns de La Salut que “nosaltres som part de la societat, per això, aquest centre té les portes obertes a totes les persones de diferents religions de la ciutat i d'altres municipis, però especialment és obert als veïns i veïnes del barri”. A més, també ha volgut destacar que “volem formar part de Badalona, participant en els esdeveniments que realitzi el govern municipal”.

   

  El Centre Islàmic de Badalona compta ja amb més de 130 infants i crida a la participació ciutadana. Per això, totes aquelles persones que estiguin interessades en formar part es poden adreçar al carrer Rodrigo Caro, 77, del barri de La Salut.