Detingut el presumpte autor d’un incendi de dos contenidors a Martí i Pujol

  0

  16/07/2012 – El noi, de 22 anys, va ser divisat diumenge al matí per dues noies, que van descriure la seva indumentària, i un grup de ciclistes, que va delatar a la policia on s'amagà després de prendre foc als elements de la via pública.

  La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir el matí de diumenge, 15 de juliol, el presumpte autor de l’incendi de dos contenidors de recollida selectiva de paper ubicats en dos indrets diferents de l’avinguda d’en Martí i Pujol. El detingut, un veí de Badalona de 22 anys i amb residència a la mateixa avinguda d’en Martí i Pujol, va reconèixer en un primer moment els fets, tot i que després els va negar i va aportar versions contradictòries del que havia succeït, segons la policia.

   

  El primer contenidor parcialment cremat estava ubicat davant del número 97 de l’avinguda d’en Martí i Pujol. L’altre contenidor estava situat davant del número 143. Els bombers van sufocar els dos incendis abans que afectessin altres contenidors i vehicles situats al seu costat.

   

  Dues corredores i un grup de sis ciclistes que circulaven per l’avinguda badalonina van alertar els agents. Les dues noies van descriure l’aspecte físic i la vestimenta del pressumpte autor dels incendis, mentre que els ciclistes van indicar el lloc on s’havia amagat, una entitat bancària ubicada a la cantonada amb el carrer de Francesc Layret. Se li va intervenir un martell de seguretat per trencar vidres i un encenedor.