Maria Coma i Bikimel obren aquesta nit el cicle ‘Nits d’Estrella al Principal’

  0
  48
  Maria Coma.jpg

  10/10/2013 – L'actuació doble d'avui (21h) dóna el tret de sortida al cicle que, com a novetat d'enguany, aspira a portar al Principal els millors grups de música pop actual.

  Una de les novetats més destacades de la temporada teatral d’enguany serà la posada en marxa d’un cicle musical que porta per nom “Nits d’Estrelles al Principal”. Aquesta iniciativa, que compta amb el patrocini de l’empresa Estrella Damm, aspira a portar a l’escenari del Teatre Principal els millors grups de la música pop actual i avui (21h) brindarà la primera sessió amb les actuacions de Maria Coma i Bikimel.

   

  Aquest dijous, dia 10, Maria Coma es farà amb l’escenari del Principal per fer vibrar el públic amb les seves cançons. La compositora, pianista i cantant presentarà el seu nou disc, Celesta, que acaba d’enregistrar juntament amb Pau Vallvé i que ha estat distingit, en el 25è Mercat de Música Viva de Vic, amb el Premi Puig-Porret al millor projecte de creació musical que, en aquest cas, inclou la construcció d’un piano-celesta a l’estil dels germans Baschet. I a l’igual que els Baschet van desenvolupar un art desconegut, les escultures sonores, Maria Coma oferirà un concert amb el seu nou instrument musical com a novetat. Seran quatre músics a l’escenari, amb un instrument cadascú, i un directe pensat per a teatres on es pugui escoltar bé.

   

  La cantautora Vicky de Clascà, per la seva part, també aprofitarà per interpretar el seu darre treball, Farrera Can·Sons D.O., música amb denominació d’origen que agafa les característiques del seu lloc de procedència, en la soledat de qui vol fugir de les multituds i es retroba amb un món rural, amb una identitat sonora pròpia. En el projecte està acompanyada de músics i d’unes imatges per donar més sentit als temes.