Detingut per disparar amb una escopeta de balins a un jove de 14 anys

  0
  70
  image.png

  27/10/2014 – El pressumpte autor del delicte de lesions hauria disparat el jove després que l'afectat i els seus amics, jugant a futbol, haguessin colpejat amb la pilota la porta de casa seva.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 21 anys i amb domicili a Badalona, com a presumpte autor d’un delicte de lesions per haver disparat amb una escopeta de balins a un jove de 14 anys.

   

  Els mossos van rebre una trucada del Servei d’Urgències pediàtriques d’un hospital de Badalona que els comunicava que havia ingressat un menor que presentava una ferida a l’esquena i un projectil allotjat a la regió abdominal.  El menor va explicar que cap a les 20:00 hores ell i els seus amics es trobaven jugant a futbol i van colpejar amb la pilota la porta d’alguna de les cases properes a la zona. Al cap d’una estona, van sentir com algú protestava, s’emetia un soroll de dos trets i el menor ferit va sentir una punxada a l’esquena.

   

  Fruit de les investigacions policials, els mossos han pogut resoldre aquests cas amb la detenció de l’home que hauria disparat els balins al jove. Es tracta d’un jove de 21 anys, que després de ser identificat pels agents va ser citat a dependències policials, on ha quedat detingut i se li ha pres declaració com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

   

  A més, els agents han pogut recuperar l’arma que hauria utilitzat. El detingut que no té antecedents.