Sant Jeroni de la Murtra, protagonista de dos segells i un mata-segells d’edició especial

  0
  96
  Filatèlia cartell.jpg

  27/10/2014 – Es tracta de dos segells de tarifa A d’ús oficial i vàlids per franquejar correu. El matasegells especial, il·lustrat amb una vista exterior del monestir, també tindrà un ús oficial i estarà sempre disponible a les oficines de Correus de Badalona.

  El passat divendres es van presentar dos segells i un mata-segells dedicats al monestir de Sant Jeroni de la Murtra i que configuren una edició especial i única d’aquest material filatèlic.

   

  Un dels segells mostra el claustre del monestir de Sant Jeroni, mentre que l’altre mostra una vista general de tot el monestir amb la serralada de Marina al darrere. Es tracta de dos segells de tarifa A d’ús oficial i vàlids per franquejar correu. El matasegells especial, il·lustrat amb una vista exterior del monestir, també tindrà un ús oficial i estarà sempre disponible a les oficines de Correus de Badalona.

   

  XXIIa Exposició Filatèlica

  En el mateix acte es va inaugurar la XXIIa Exposició Filatèlica, organitzada pel Grup Filatèlic Badalona. Aquesta exposició, que porta el nom de Sanctus Hieronymus de Murtra. Baetulo està dedicada a aquest monestir badaloní i es podrà veure fins al 30 d’octubre, a la plaça Pompeu Fabra. Entre les activitats que s’hi faran hi ha la presentació d’un altre segell dedicat als 90 anys de la drogueria Can Boter, ubicada al carrer de Mar. Aquest segell també será de la tarifa A d’ús oficial i vàlid per franquejar correu. Tant aquest divendres com l’endemà dissabte es podran adquirir a la mostra articles filatèlics de col·lecció.

   

  L’horari de la XXIIa Exposició Filàtelica és el següent:

  • Divendres 24 d’octubre: De 19 a 21 hores
  • Dissabte 25 d’octubre: De 10 a 14 hores i de 18 a 20.30 hores
  • Diumenge 26 d’octubre: De 10 a 14 hores

  De dilluns 27 a dijous 30 d’octubre: De 18 a 20.30 hores