Detingut un home que robava material d’un pis de mostra a Llefià

    0

    20/12/2012 – El presumpte lladre, de 32 anys i veí de Badalona, desmuntava els marcs de les finestres quan la Guàrdia Urbana va ser alertada i es va personar al lloc dels fets.

    La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir la matinada de dimarts un home que havia desmuntat els marcs de diverses finestres d’un pis de mostra en un edifici en construcció ubicat al carrer d’Andrés Segovia, 2, del barri de Sant Mori de Llefià. El pressumpte lladre, un home de 32 anys veí de Badalona, va ser detingut com a pressumpte autor d’un robatori amb força després d’oferir resistència als agents.

    La Guàrdia Urbana va ser alertada telefònicament per un veí del carrer, el qual va informar que una persona aliena a l’obra s’estava movent per la primera planta del bloc en construcció, just on hi ha el pis de mostra, l’únic que està completament acabat. Els policies van localitzar el presumpte lladre amagat al bany i al costat de les eines que estava fent servir per desmuntar els marcs de les finestres. Dintre del pis van trobar els marcs desencaixats i amuntegats per ser transportats.

    Es dóna la circumstància que en aquest mateix pis mostra, que compta amb tots els acabats a punt però que no disposa d’electrodomèstics, els agents de la Guàrdia Urbana van localitzar un altre home, de 62 anys, que hi estava dormint.