BDN Serveis Assistencials dóna 500 quilos de menjar al banc d’aliments del Gorg-Mar

  0
  82
  Banc d'Aliments - lliurament aliments BSA.JPG

  21/12/2012 – Els productes provenen d'una recollida efectuada els últims dies entre els treballadors dels centres que, a més, donen un euro mensual per a projectes solidaris.

  Badalona Serveis Assistencial (BSA) ha lliurat aquesta setmana 500 quilos d’aliments al Banc d’Aliments de l’Associació Social d’Amics del Gorg-Mar de Badalona. Es tracta de productes bàsics que han estat recollits els últims dies pels treballadors de tots els centres que formen part d’aquesta empresa municipal en una iniciativa que enguany arriba a la tercera edició.

   

  Els aliments recollits són ampolles d’oli, paquets de llet i de brou, pasta de sopa, llegums, arròs, conserves de peix i de vegetals i galetes, entre d’altres. A més, els treballadors de BSA donen un euro del seu salari mensual per a fins solidaris, diners que en aquesta ocasió es lliuraran a la ONG Fundació Laia Mendoza, que treballa al sud de l’Índia.

   

  BSA gestiona l’Hospital Municipal de Badalona, el Centre Sociosanitari El Carme, el Centre d’Assistència de la Salut Sexual i Reproductiva i diverses Àrees Bàsiques de Salut de Badalona i de Montgat-Tiana.

   

  El Banc d’Aliments de l’Associació d’Amics del Gorg-Mar reparteix cada 15 dies aliments de primera necessitat a unes mil famílies de la ciutat.