Detinguts 3 veïns de Badalona amb un cotxe robat que van evadir un control de verificació de l’aïllament

  0

  La Guàrdia Civil ha detingut als tres ocupants d’un vehicle que van intentar evadir un control de verificació del confinament de la població en la carretera N-340, al terme municipal de Vilafranca del Penedès (Barcelona). Així mateix, es va comprovar que el conductor mancava de permís de conduir i que el vehicle havia estat sostret. Per això, als ara detinguts se’ls imputa el suposat delicte de furt d’ús de vehicle a motor, imputant-se-li també al conductor altre presumpte delicte per conducció temerària i mancar de permís de conducció.

  L’actuació es va dur a terme el passat dia 29 quan els agents, que estaven duent a terme un control de prevenció per a la verificació del confinament de la població, van detectar l’arribada d’un vehicle que, en advertir la seva presència, va realitzar un canvi de sentit brusc donant-se a la fugida. Els agents que s’encarreguen de la vigilància del control van aconseguir interceptar el vehicle, que estava ocupat per tres homes de 41, 26 i 19 anys d’edat, tots ells veïns de Badalona, i als qui se’ls van confiscar diferents eines que amagaven en el cotxe entre elles una destral de grans dimensions. Així mateix, després de comprovar les dades del vehicle, es va poder verificar que el mateix havia estat sostret aquest mateix dia.

  A més de les imputacions penals, els ocupants del vehicle van ser denunciats administrativament per incomplir les mesures de confinament establertes en el Reial decret amb motiu de l’estat d’alarma. L’actuació va ser duta a terme per agents pertanyents a la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona.

  Les diligències, instruïdes per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona, juntament amb els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Vilafranca del Penedès.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí