Detinguts després d’intentar atropellar un agent i estavellar el cotxe contra un arbre

  0
  mossos.JPG

  08/12/2015 – Els lladres van ser sorpresos intentant forçar un establiment a Sant Adrià; aquella mateixa nit havien robat un bar de Badalona.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres després de ser enxampats intentant assaltar un establiment de venta de tabac a Sant Adrià i que prèviament havien robat en un bar de Badalona aquella mateixa matinada. Després de ser sorpresos, dos d’ells van sortir corrents i van accedir al metro, a la parada de La Pau, mentre que els altres dos van agafar un vehícle d’alta gamma, sostret prèviament, i es van donar a la fuga.

   

  Un dels agents va intentar aturar el vehicle, però va haver d’apartar-se bruscament per no ser atropellat, el que li va provocar contusions a les costelles. Després d’una complicada persecució, en la que els Mossos no aconseguien atrapar els fugitius, els lladres es van estampar contra un arbre i una tanca en un pont de Sant Adrià.

   

  Tots dos van patir cops i talls arran de l’accident, i tot i així un d’ells va intentar fugir a peu. Els dos individus tenien 20 i 26 anys i són veïns de Sant Adrià i Barcelona. La policia encara busca els altre dos lladres.