Detingut un grup acusat de robatoris amb força a domicilis de Badalona

  0
  f753373e-06eb-4933-8760-5b1697399f64.jpg

  09/12/2015 – Els Mossos van detenir fa uns dies sis homes i una dona com a presumptes autors d’onze robatoris amb força a l’interior de domicilis a Badalona i altres comarques.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir fa uns dies sis homes i una dona com a presumptes autors d’onze robatoris amb força a l’interior de domicilis a Badalona i altres comarques com el Vallès, Baix Llobregat i Osona. Els detinguts, veïns de Rubí i Barcelona, tenen edats compreses entre els 23 i 50 anys.

   

  El 23 de setembre un veí de Ripollet va veure un home que forçava el pany d’una porta del seu edifici i va recriminar-li-ho. El mateix veí va seguir i fotografiar el lladre i els altres membres de l’organització criminal. Després el testimoni dels fets va denunciar-ho als Mossos d’Esquadra i gràcies a les seves imatges es van identificar dos homes. A partir d’aquí va començar la investigació policial amb l’objectiu de detenir-ne tots els integrants.

   

  Dies abans de cometre l’il·lícit, es dedicaven a marcar els domicilis escollits per tal de saber si podrien entrar-hi i en quina franja horària. Durant els robatoris un dels membres es quedava al carrer per vigilar, mentre la resta accedien a l’interior dels pisos que estaven buits. Van actuar en tres domicilis de Rubí i també a Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Vic, Santa Perpètua de Mogoda, Molins de Rei, Badalona, Granollers i Barcelona.

   

  El 30 de novembre els investigadors van esbrinar que alguns membres de l’organització tenien la intenció de marxar cap a Geòrgia aquella tarda. Per tant, es va procedir a la detenció de tots els integrants el mateix dia. La investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més detencions. A més, a causa de la gran quantitat d’objectes recuperats, tampoc no es descarta la participació dels detinguts en més fets delictius.