Detinguts dos joves que es despejaven amb cordes des dels terrats per entrar a robar als pisos

  0

  07/01/2016 – Acumulaven cinc robatoris amb força a interior de domicili i un en grau de temptativa, tots comesos a Badalona.

  Els Mossos d’Esquadra han resolt cinc delictes de robatoris amb força a interior de domicili i un en grau de temptativa comesos a Badalona. El 26 de desembre, gràcies a la col·laboració d’un testimoni, la Guàrdia Urbana va detenir dos joves in fraganti com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de Badalona. Els arrestats, de 19 i 23 anys, no tenen un domicili conegut.

   

  La investigació va determinar que els dos joves havien robat en el domicili on se’ls havia enxampat in fraganti i en quatre habitatges més: els objectes sostrets que duien en el moment de la detenció va confirmar la seva participació en els actes delictius. A més, els mossos van constatar que havien intentat accedir a un altre pis sense èxit.

   

  Els agents van concloure que els detinguts accedien als blocs de pisos forçant la porta del carrer, pujaven fins als terrats i també en forçaven la porta. Des del punt més alt de l’edifici es despenjaven amb cordes d’escalada fins els balcons o patis interiors dels habitatges, normalment àtics. Llavors, forçaven les portes del balcó, de la cuina o del menjador i accedien a l’interior del pis.

   

  Els detinguts van passar a disposició del jutge, que va decretar-ne l’ingrés a presó.