Dues plates per al CTT Badalona al Top Català

  0
  CTT Badalona.jpg

  07/01/2016 – Marina Bueno i Adrià Fernàndez van assolir la segona plaça en les seves respectives categories. En canvi, Pau Lloret es va quedar a les portes del subcampionat

  Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/query.inc on line 1723

  Primera competició de l'any que comença amb bon peu per als jugadors del Club Tennis Taula Badalona. El Top Català, competició molt dura on s'enfronten els vuit millors jugadors de cada categoria, tots contra tots, es va disputar el primer cap de setmana de gener a Les Borges Blanques, a la comarca de les Garrigues.

   

  El club badaloní va aconseguir classificar a cinc jugadors per a l'exclusiva prova, fet que ja és un gran èxit. Però no només això, sinó que en va treure dos podis i gairebé un tercer.

   

  En benjamí femení, Marina Bueno va assolir la segona plaça, derrotant a totes les seves rivals excepte la campiona, Abril Vidal, amb qui no va tenir opció. L'encara pre-benjamina Mariona Bachs no va aconseguir cap victòria, però si que va plantar cara a diverses rivals.

   

  En alevins, Pau Lloret es va quedar a les portes del subcampionat, després de ser l'únic capaç de vèncer al campió Iker González en un gran partit, però al cedir amb Norbert Tauler per un ajustat 2 a 3, va quedar empatat amb el mateix Tauler, fet que el va relegar a la quarta posició, tot i empatar a victòries. Sergi Bocanegra va finalitzar en sisena posició, si bé va demostrar poder acabar més amunt.

   

  En juvenils, Adrià Fernández va repetir la plata aconseguida la temporada passada, tot i ser encara juvenil de primer any. Fernàndez no va poder amb Albert Kenji Matsouka, futur campió, que va jugar a un gran nivell.