Detinguts tres membres d’una banda que robava i desmuntava motos

  0
  39
  bendouma2.jpg

  01/04/2014 – Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones de 40, 41 i 27 anys, veïns de Badalona i Hospitalet, que robaven motocicletes, les desballestaven i enviaven les peces al Marroc camuflades en capses plenes de CD i DVD.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones de 40, 41 i 27 anys, veïns de Badalona i Hospitalet, que robaven motocicletes, les desballestaven i enviaven les peces al Marroc camuflades en capses plenes de CD i DVD. Un cop al seu destí final, les recomponien per vendre-les.

   

  A principis de febrer, es va detenir in fraganti dos homes mentre sostreien dues motocicletes al districte de Sarrià – Sant Gervasi. A resultes de la investigació els agents van concloure que aquests dos homes formaven part d’un grup organitzat compost per diverses persones amb tasques ben definides i que mantenia un mateix modus operandi.

   

  Un d’ells realitzava tasques de vigilància i altres dues persones més s’encarregaven de robar les motocicletes i carregar-les a una furgoneta. La furgoneta, amb les motocicletes sostretes, dormia en una zona aïllada i discreta de Badalona, i al dia següent era traslladada a una nau situada a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). Era dins la nau que dos homes més s’ocupaven de desballestar les motocicletes totalment, deixant sencer només el xassís. 

   

  L’objectiu era treure el material del país evitant que se’l detectés en possibles controls policials i duaners i que arribés al Marroc per vendre’l.

   

  El passat 12 de març, els investigadors van organitzar un dispositiu per interceptar i detenir aquestes persones, després d’esperar-les a la nau de Sant Fost i realitzar una persecució darrera la furgoneta, que es va donar a la fugida. Un dia després, es va fer una entrada i escorcoll judicial a la nau, on es va localitzar 14 motocicletes desballestades, caixes de cartró, caixes d’eines i grans quantitats de CD i DVD.

   

  Posteriorment els investigadors van detenir una persona més que formava part del grup, i van emetre una ordre de recerca i detenció d’una quarta persona.

   

  El jutge va decretar llibertat amb càrrecs pels tres homes. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions ni poder relacionar més motocicletes robades amb els detinguts.