Difícil jornada pels equips Badalonins

  0
  66
  imatge2_matarc3b3_lloreda.jpg

  22/11/2013 – Es presenta un cap de setmana interessant pels amans del futbol a Badalona. Tots els equips de la ciutat tenen compromisos tan complicats com apassionats.

  Es presenta un cap de setmana interessant pels amants del futbol a Badalona. Tots els equips de la ciutat tenen compromisos tan complicats com apassionants.

  Al grup 1 de 1ra catalana, la Unificació Llefià rep al Montcada a  les intal·lacions Municipals de Sant Adrià. Es tracta d'un partit de la zona capdavantera del grup, ja que el Llefià ocupa la tercera posició i just darrere seu hi està el Montcada, que espera una punxada dels badalonins per avançar-los a la classificació.
  El partit es disputarà el diumenge 24 a les 12:00.
  A la segona catalana, el Lloreda rep el diumenge  al Catalana U.D a les 12:00  al municipal de Lloreda.
  El Lloreda actualment ocupa la 7 posició del grup 2 de segona catalana, en canvi, el seu rival del diumenge ocupa la desena posició a només 4 punts dels badalonins.
  El Lloreda intentarà oblidar l'empat a zero de la setmana passada al camp de Premià i intentarà donar una alegria a la seva afició.
  Dos equips comarcals més disputen partits aquest cap de setmana. Al grup 4 de  tercera catalana, el Bufalà visitarà al Can Perellada amb l'objectiu d'arrancar una victòria que l'acosti a les posicions capdavanteres. Actualment ocupa la sisena posició a la classificació i només treu 3 punts al Can Perellada que és vuitè. El partit serà a les 17:00 al municipal de Can Perellada.
  El U.D.Àguila, enquadrat al mateix grup que el Bufalà, intentarà sumar la primera victòria de curs ja que és l'únic equip del grup que encara no ha sumat cap punt. Aquest diumenge intentarà donar la campanada contra el Liverpool, un dels equips més en forma de la competició i que ocupa la 4rta posició.
  El partit tindrà lloc el diumenge a partir de les 12:00 al municipal de Can Cabanyes.