Directament a la semifinal de la Copa Catalunya

  0
  15
  Copa Catalunya.JPG

  09/09/2016 – El Badalona va quedar exempt dels quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta i s’ha classificat directament per a la semifinal del torneig, on s’enfrontarà, com a local, el dimecres 9 de novembre, al guanyador de l’eliminatòria entre el Prat i el Girona.

  El Badalona va quedar exempt dels quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta i s’ha classificat directament per a la semifinal del torneig, on s’enfrontarà, com a local, el dimecres 9 de novembre, al guanyador de l’eliminatòria entre el Prat i el Girona.

  Aquest és el resultat del sorteig que va tenir lloc a la seu de la Federació Catalana de Futbol el passat dimarts, 6 de setembre, amb presència del delegat escapulat, Pere Solé. En l’altra banda del quadre, les altres dues eliminatòries enfrontaran, d’una banda, el Sant Andreu amb el Nàstic de Tarragona, i, d’altra banda, el Gavà amb el Llagostera. Els partits d’aquesta ronda es disputaran el dimecres 5 d’octubre. En el primer duel d’aquesta competició, el 31 de juliol, el Badalona va eliminar el Castelldefels, guanyant a Els Canyars (0-2). En la segona eliminatòria, va ser el Vilafranca l’equip que va caure, als penals (3-5) després d’empatar a Directament a la semifinal de la Copa Catalunya un gol, el 9 d’agost, a la capital del Penedès. Finalment, en la tercera ronda, el 25 d’agost, els de Manolo González van derrotar el Lleida a Montigalà (3-1).