Disminueixen els furts i els robatoris a Badalona segons les dades del Ministeri d’Interior

  0
  63

  Els delictes de robatoris i els furts han disminuït per segon trimestre consecutiu a Badalona. Concretament, segons les dades del Ministeri de l’Interior, durant els primers tres mesos de l’any els robatoris amb violència i intimidació han baixat un 0,7%, els robatoris amb força a domicili i establiments un 27% i els furts un 3,4%.  

   Les mateixes dades indiquen que, durant el primer trimestre de l’any 2021, Badalona amb 12,8, continua situant-se per sota de la mitjana en nombre d’infraccions penals per cada mil habitants respecte a altres ciutats del voltant com l’Hospitalet de Llobregat (13) o Barcelona (15,5); i també en comparació amb altres capitals d’Espanya com València (13,1) o Madrid (14). 

  L’informe també destaca l’augment dels delictes relacionats amb el tràfic de drogues, fruit de les operacions que s’han posat en marxa en els últims mesos en col·laboració amb tots els cossos de seguretat. Concretament, en el primer trimestre de 2021 ha augmentat un 112% aquesta tipologia.   

  Pel que fa a la sostracció de vehicles que s’han produït durant el primer trimestre de l’any, el nombre de delictes ha augmentat un 11,4%.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí