L’acte ‘Yoga & Friends’ es celebrarà al Passeig Marítim

  0
  56

  El passeig Marítim de Badalona, just a l’alçada del pont del Petroli, serà l’escenari el pròxim dissabte 12 de juny de l’esdeveniment “Yoga & Friends”. Es tracta d’una sessió gratuïta de 75 minuts de durada i dirigida per la badalonina Anna Garcia Ramos, coneguda com a Yoganna. L’activitat estarà adaptada a tots els nivells de pràctica del ioga. 

   L’esdeveniment esportiu i de promoció de la ciutat està impulsat per l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Badalona conjuntament amb Objetivo Bienestar, una revista digital de salut i benestar que forma part de Prisma Publicaciones, del Grup Planeta. 

   Les inscripcions per a les 70 places gratuïtes de la sessió s’han de fer a través del web https://www.objetivobienestar.com/. Els participants podran accedir a l’activitat del dissabte 12 de juny a partir de les 10 per tal que la sessió pugui començar a les 10.30 hores i està previst que finalitzi a les 12 hores. L’esdeveniment tindrà lloc a l’aire lliure i es garantiran totes les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19.  

   Durant l’activitat “Yoga & Friends” la professora Yoganna oferirà una classe de “vinyassa flow”, un estil de ioga, modern i molt popular, on els assistents s’endinsaran en la pràctica de moviments i en el control de la respiració durant els exercicis. Yoganna comptarà en la seva sessió amb la participació i col·laboració de monitors i monitores del gimnàs Metropolitan de Badalona. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí