Diverses entitats entreguen 
joguines a més de 1.800 nens

  0
  Joguines.JPG

  08/01/2016 – En el marc de la campanya Cap Nen Sense Joguina, també s'han entregat aliments a les famílies més necessitades.

  Durant la vigília del dia de Reis, diverses entitats i associacions de la ciutat van donar un cop de mà als tres Reis Mags d'Orient amb el repartiment de joguines a més de 1.800 nens i nenes de 600 famílies en el marc de la campanya Cap Nen Sense Joguina.

   

  Entre les més destacades, trobem a l'Associació de Juan Valera que enguany ha atès 400 nens de 120 famílies, 55 més que l'any passat. També dintre de la campanya Cap Persona Sense Somriure, l'entitat ubicada al barri de Sant Mori de Llefià ha repartit 2.500 quilos d'aliments a les famílies més necessitades. D'altra banda, des de Lloreda, l'Associació de Veïns va organitzar una xocolatada popular on també va repartir joguines a 400 infants.

   

  Des del barri de La Salut, l'associació Amics de La Salut ha arribat a atendre a 227 nens i nenes de 92 famílies, mentre que l'AV del Turó d'en Caritg, uns 60 infants. A més a més, l'entitat va organitzar també una xocolatada a finals de desembre, on van recollir 200Kg d'aliments que es van destinar al Banc d'Aliments del Gorg-Mar.