Diversos artistes exposen les seves obres a la Fira de Nadal d’Arts de Dalt la Vila

  0
  DSCF8743.JPG

  16/12/2015 – Una mostra on diversos artistes van donar a conèixer les seves millors obres originals a un públic divers.

  Art floral, escultures, pintures, productes originals de tota mena i poder participar en diversos tallers en família va ser el que es van trobar els veïns del barri de Dalt la Vila en un espai emblemàtic, la plaça Pau Casals, amb motiu de la tercera edició de la Fira de Nadal d'Arts, organitzada per l'associació de veïns.

   

  A més a més, l'Escola de Música Moderna de Badalona, Jazz Manouche, 'Cuidado con el Perro', Dimas Trio i Pelogruesoul van amenitzar la mostra amb notes musicals en directe a ritme de soul, jazz i R&B, entre altres estils. També es va realitzar el sorteig de dues paneres creatives, es va instal·lar l'arbre dels desitjos i la mainada va tenir l'oportunitat de participar en una gimcana i en el conte d''El Fanalet d'en Tasi'.

   

  Una fira que va assolir l'objectiu de cedir oportunitats a tots aquells artistes que volen donar a conèixer les seves obres originals i fetes a mà a un públic divers, que va aprofitar per realitzar algunes de les compres nadalenques. Des de l'Associació de Veïns de Dalt la Vila asseguren que enguany la 3a Fira de Nadal d'Arts ha estat acollidora i ha comptat amb una bona afluència de públic de totes les edats.