Diversos barris conclouen les seves festes majors

  0
  DSCF1811.JPG

  15/06/2015 – Un cap de setmana destacat per la Mostra d'Entitats i el Correfoc a Llefià.

  Els barris de Sant Antoni de Llefià, Can Clarís, el Raval, Coll i Pujol i Canyadó han viscut aquest cap de setmana carregat d'activitats en motiu de les seves festes majors que han pogut concloure amb èxit.

   

  Sant Antoni de LLefià

  Des de l'Associació de Veïns de Sant Antoni de Llefià, han celebrat el dia central de les seves festes populars, que el barri ha pogut gaudir al llarg de tota la setmana. Dissabte, en motiu de la festivitat de Sant Antoni, es va celebrar des de la plaça Trafalgar la 25a edició de la Mostra d'Entitats, que com sempre rep la col·laboració d'una cinquantena d'associacions d'entitats culturals, educatives i veïnals, entre altres, com també de jovent, lleure i comunicacions. També, la parròquia de Sant Antoni de Pàdua va collir la missa solemne, que va donar pas a la VII Tabalada, el X Correfoc Infantil i, especialment la tretzena edició del Correfoc de Llefià, amb la participació dels Diables Kapaoltis de Llefià i la Tronada de Sant Adrià de Besòs.

   

  D'altra banda, el guitarrista i president de l'entitat andalusa Flamenco Vivo, José Maria Parra, va ser l'encarregat de donar el tret d'inici a la festa major de la Ronda de Sant Antoni de Llefià, que va donar pas a diverses activitats gastronòmiques, infantils i espectacles musicals i de ball.

   

  Can Clarís

  A ritme de Remember Music Show, centenars de veïns del barri de Can Clarís, van recordar i ballar cançons dels anys 60, 70 i 80 i 90, des de la plaça Joan Miró. A més de la degustació de 270 quilos de sardines i la mostra de balls de sevillanes i rumbes.

   

  Raval

  Un any més, l'AV del Raval des de la plaça Mag Li Chan van celebrar una botifarrada, amb 600 unitats, que va ser amenitzada amb balls de tot tipus, com salsa i sevillanes. També, la festa va comptar amb una exposició de manualitats, jocs infantils i diverses activitats per la mainada i adults. Destacar que durant tot el cap de setmana es van recollir aliments no peribles que van ser recollits pels Voluntaris Badalona.