El centre cultural manxec de Badalona celebra les seves Jornades Culturals 2015

  0
  DSCF1877.JPG

  15/06/2015 – Va concloure aquesta jornada amb una missa cantada, la degustació de samfaina manxega i balls regionals.

  El Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona ha celebrat aquest cap de setmana, la festa de clausura de les seves Jornades Culturals 2015.

   

  Per començar, dissabte dia 13, Jose Nuñez Portillo -vicepresident i soci fundador del centre cultural- va ser l'encarregat de llegir el pregó d'enguany. A més, el mateix dia es va fer entrega del Quijote i Sancho de l'any. D'altra banda, Lourdes Sobrino va ser escollida, a inicis d'aquestes jornades, com a Dulcinea 2015.

   

  Diumenge, el Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona va participar a una missa cantada a la parròquia de Sant Antoni de Llefià, que va donar pas, des de la Nau 3 del Centre Cultural l'Escorxador, a les actuacions de balls de jotes, sevillanes i country dels grups Aires de Guadiana i Sensaciones, dirigits per la professora Eva Mª Sendarrubias. La jornada va concloure amb la degustació de samfaina manxega, que van poder gaudir més de dues-centes persones.

   

  Des del 25 d'abril fins el dia d'avui, l'entitat ha dut a terme més d'un centenar d'activitats, entre les quals activitats esportives, com el campionat de parxís, dards i bitlles de tres, però també gastronòmiques, com un concurs de rebosteria. Un dels esdeveniments més destacats va ser el festival de dansa, música i poesia celebrat el passat 22 de maig al Teatre Zorrilla, en motiu del Dia de Castella-La Manxa.