Diversos barris de Badalona enceten les seves festes majors

  0
  festes barri.JPG

  28/05/2015 – Aquesta setmana estan de festa major els barris de Bufalà, Sant Mori de Llefià, Pomar, la Morera i el Centre.

  Amb la tercera edició de la Fira d'Entitats i Artesania, dues masterclass i una botifarrada. Així va donar el tret d'inici l'Associació de Veïns de Bufalà a la festa major del seu barri el passat diumenge, 24 de maig. Però la festa no ha acabat aquí, perquè continua fins aquest diumenge. Pel que fa les activitats, destacar que aquest dijous, dia 28 a les 18 hores, hi ha 'Els Músics de Bremen', un espectacle de titelles a càrrec de Màgic Empenta a la seu de l'AV Bufalà (plaça Maria Aurèlia Capmany, 6-9). De cara al divendres, dia 29, al matí d'11 a 13h es realitzarà un Torneig de Dòmino a la Residència Parc Serentill, mentre que a les 18h, una xocolatada i contacontes a la plaça Espanya. Tot seguit -20h-, tindrà cita la tercera edició del Correbars, que els participants podran adquirir una beguda i tapa per 1,50€ en set restauracions diferents del barri i, que donarà pas al concert per a joves -22h- a la plaça Boada amb les actuacions del 'Mundo Guerrero', els Djs J.O. i Angel López.

  De cara al cap de setmana, el dissabte dia 30, estarà marcat per una festa infantil -d'11 a 14h- al parc de Can Barriga i un concert solidari -20h- a la parròquia de Sant Francesc d'Assís. I el diumenge, dia 30, es celebrarà diversos actes esportius  a partir de les 10 del matí i un dinar popular -13:30h- a la plaça Boada.

   

  Sant Mori de Llefià

  Aquest divendres i dissabte, 29 i 30 de maig, l'Associació de Veïns de Sant Mori de Llefià celebren les seves festes amb les tradicionals activitats de balls regionals i gastronòmiques. Per iniciar, divendres a les 17:45h tindrà cita la xocolatada infantil i l'actuació de Màgic Empenta. De cara a dissabte, una gran sardinada popular a les 11h i l'actuació de diverses entitats regionals a partir de les 18:30h.

   

  Pomar

  Des del Casal Cívic de Pomar (avinguda de Sabadell, s/n) ha programat, en el marc de les seves festes, una batalla de llançadores d'aigua per aquest divendres, dia 29 a les 17:30h.

   

  Morera

  Sota el lema 'Som Joves. Som del barri', diverses entitats del barri de la Morera com l'Associació del Lleure El Gripau Blau i el Casal de Joves Kaja, entre altres, s'han unit per celebrar les festes del seu barri adreçades per a infants i joves. Per aquest dissabte, 30 de maig a les 10 del matí, s'organitzarà una partida de rol oberta a tot el públic. De cara a la tarda, a partir de les 17h, hi haurà el crit a la festa amb X-Kajones, una festa infantil que rep el nom de Kermesse, xocolatada, concurs de tardes i exchibicions de dansa moderna (Siminis) i de taller (P-Zumba). Al vespre, concretament a les 20:15h, es realitzarà el tradicional ball de diables amb els Bufons del Foc i Bufons del Toc. Totes les activitats tindran lloc al carrer Pirineus. I finalment el diumenge, dia 31 a les 10h, tindrà cita el Vampire VT a l'Associació de Veïns de la Morera (carrer Prat de la Riva, 93).

   

  Centre

  Com ja és tradició, l'Associació de Veïns del Centre organitzen, en el marc de les Festes de Maig, la Festa a Baix a Mar aquest dissabte, 30 de maig a les 20h, amb sardinada, rom cremat i havaneres amb el grup Port Bo.