Doble castell de set de la Colla Micaco abans de les Festes de Maig

  0
  17275143111_8d3634cc49_k.jpg

  28/04/2015 – Els Castellers de Badalona van actuar el passat diumenge a la població veïna de Montgat, una plaça amb la que la colla badalonina sempre ha tingut una estreta relació.

  Els Castellers de Badalona van actuar el passat diumenge a la població veïna de Montgat, una plaça amb la que la colla badalonina sempre ha tingut una estreta relació i, inclús, ha viscut moments especials, com el primer 3de6 de la seva història, encara amb camisa blanca.

   

  Els micacos han obert plaça amb un Pilar de 4 d'entrada i amb la primera de les dues construccions de 7 pisos de la jornada, el 4de7, que es va completar amb èxit després d'una carregada força plàcida i una descarregada més treballada.

   

  A la segona ronda, els de la camisa micaco van apostar pel 5de6, un castell que segueixen rodant, especialment pel que fa a la canalla. Amb alguns problemes de mides, la construcció va començar a deformar-se aviat i la colla va haver de defensar-lo per aconseguir descarregar-lo.

   

  El segon castell de 7 de la jornada va arribar a la tercera ronda. El 3de7 va presentar millors mides que l'anterior. Per arrodonir l'actuació, els de Badalona han descarregat un nou Pilar de 5.

   

  Tallers de Castells als Instituts

   

  L'actuació a Montgat no ha estat la única activitat de la colla aquesta setmana. A més de ser presents a Pompeu Fabra durant la diada de Sant Jordi, aquell mateix dia els micacos van estrenar el programa de Tallers de Castells als Instituts, començant per La Llauna i, el dia següent, el B-7.

   

  Després d'aquest primer dia d'introducció, els alumnes que ho desitgin participaran ens els assajos dels micacos, així com a la XVIII Diada Castellera de Festes de Maig, el proper 17 de maig, en la què estarán acompanyats pels Castellers de Mallorca i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.