Doble derrota del Tennis Taula Badalona a Andalusia

  0
  CTT Badalona.jpg

  17/10/2017 – El Sosmatic pateix a Màlaga i Sevilla, ambdues per contundent 5 a 1.

   

  Dues derrotes del Sosmatic Badalona a terres andaluses, el dissabte a la tarda a Mijas, Màlaga, i el diumenge el matí a Sevilla contra l’Híspalis, ambdues per contundents 5 a 1.

   

  El primer equip del Club Tennis Taula Badalona es desplaçava al sud sense dos dels seus millors jugadors, Joan Moregó i Pere Navarro, donant entrada a l’equip als Sub-21, Alexander Bocanegra i Sergio Mesa, que tot i mostrar-se competitius, només el primer va poder arrencar un joc. Només Adrià Fernàndez en el primer encontre i Antoni Prados en el segon van ser capaços de puntuar, tot i estar a prop de sumar més punts.

   

  El Sosmatic queda ara a mitja taula amb dues victòries i dues derrotes, i passarà amb tranquil·litat l’aturada que té de tres setmanes.

   

  Victòria a Primera i Preferent

   

  En canvi, el segon equip del club, el Titus Badalona, va sumar la segona victòria de la temporada a casa davant el CAI de Saragossa (6-0), l’equip que va tombar als badalonins en el darrer partit de la temporada passada, a la Fase d’Ascens disputada a Extremadura. Els blaus van apallissar als aragonesos, cedint només dos jocs.

   

  Pel que fa al Tariq Badalona de Preferent, nova victòria per seguir líders imbatuts, empatats amb el Mataró, aquesta vegada a casa davant el sempre complicat CTT Cardedeu (5-1).